“Marcia neemt zoveel tijd als nodig en geeft een duidelijke uitleg”

Ik heb twee paarden. De ene is al wat ouder een heeft acute spat. Ze is daarvan heel erg kreupel geweest en houdt zich daar door stijf. Marcia heeft haar heel rustig behandeld en met veel respect haar karakter.

Lan moet het eerst even bekijken voor ze iemand vertrouwt. Na de behandeling liep ze (een week later ongeveer) een stuk makkelijker.

Mijn jongste paard heeft ze behandeld aan een blokkade. Hij bleef een ‘blote rug’ houden ondanks voer en specifiek over de rug rijden. Na de behandeling knapte hij heel erg snel op en kwamen er eindelijk (en heel snel) spieren op die plek. Overal kwam een rustige duidelijke uitleg bij en je hebt niet het gevoel dat zaken even afgehandeld worden. Ze neemt voldoende tijd en zoveel als nodig. Kortom: wat mij betreft een aanbeveling! Ook ik laat mijn paarden jaarlijks checken (en mijn paard met spat halfjaarlijks).

Anya